PAGEVIEUWS

zaterdag 14 juni 2014

Onze reis naar Schotland in 2014

De eerste mijlen die we gaan afleggen gaan binnendoor via de staande mastroute van Lauwersoog naar Harlingen, maar we stoppen eerst nog in Franeker waar onze dochter Marina woont met John en de kinderen Ariane en Novah.
We moeten nog even een paar kleine klusje's klaren hoog in de mast en John kan mij beter naar boven draaien dan Aafke.
Eigenlijk wilden we Zaterdagmorgen varen, maar morgen gaan we eerst nog even naar Dronten omdat onze oudste dochter Silvia afgelopen woensdag 41 jaar is geworden en dat gaan we natuurlijk even vieren met ons allen.
De bedoeling is dat John op de terugweg onze auto mee naar Franeker neemt en dat Marina ons weer naar de boot brengt, zodat wij met ons tweeën de trip starten in D.N.Z. en naar Franeker varen.
Eerst waren we van plan om naar het Oeralfestival te gaan, maar we hebben besloten om naar Vlieland te gaan om van daaruit de overtocht naar Engeland te maken, hopelijk met goed weer en een goede windrichting, maar dat is dus afwachten.
We moeten de 23 ste in Hartlepool zijn, en vandaaruit gaan we richting Newcastle waar we op uitnodiging van het stadsbestuur zijn.
We hebben een ontvangst op het stadhuis door de Lord Major en s'avonds een diner.
Wat er verder gebeurt zien we wel, wij moeten uiterlijk op 28 juni in Edinburgh zijn omdat John en Marina daar die dag aankomen per vliegtuig met de kinderen, om met ons een rondje Schotland te maken.

Voor nu stop ik totdat we werkelijk zijn vertrokken.