PAGEVIEUWS

zaterdag 26 juli 2014

Naar Dick en Yvonne in Otterloo for Diner.

Vandaag word er niks gedaan aan de ankerperikelen, want we zijn voor een Diner uitgenodigd door Dick en Yvonne Reitsma die hier op vakantie zijn en morgen terugvliegen weer naar Australië.
Ook moet ik nog wat administratie doen op de computer thuis in Kollum, en ook nog even wat polyesterhars halen bij ASD in Dokkum voor het vastlamineren van het frame in de ankerbak.
Als we al deze dingen hebben geregeld, gaan we om vier uur vertrekken naar Otterloo waar we om zes uur aankomen.
We wachten even op een parkeerplaats, want we hadden om 18:30 afgesproken bij hun hotel.
Als we daar dan zijn op de afgesproken tijd, staat Dick ons al op te wachten en hij helpt ons bij het zoeken van een parkeerplek.
Hij neemt ons daarna mee naar het hotel en besteld wat te drinken voor ons, Yvonne komt even later er ook bij, met nog natte haren van het douchen.
Na een halfuurtje met elkaar nieuwtje's te hebben uitgewisseld, gaat Dick ons voor naar een ander restaurant een eindje verder het bos in, en even later zitten we met z'n vieren de kaart te bestuderen.
Het komt er op neer dat drie van ons het menu van de dag nemen en alleen Dick kiest voor zalm I.p.v ons lamsvlees.
Het Voorgerecht en het Hoofdgerecht zijn matig, maar het Nagerecht maakt veel goed.
Na een hele avond gezellig te hebben gepraat en gegeten en gedronken te hebben gaan we om halfelf
afscheid van elkaar nemen, en we wensen hun een goede en behouden vlucht terug naar huis toe.
Ik ga in de auto de Tom Tom opstarten, en tik per ongeluk Hardegarijp in, en denk wat maakt het ook uit als we weer in bekend gebied zijn kan het ding wel weer uit, maar de Tom Tom stuurt ons letterlijk en figuurlijk het bos in.
We raken steeds verder op smalle landweggetje's en rijden een paar keer langs dezelfde huizen, maar hij blijft ons overal heen sturen behalve naar de grote weg.
Ik stop en voer de boel nu maar eens goed in, maar ik denk dat de bomen hier de GPS antenne het zicht ontnemen, en ik begin dus maar weer op goed geluk te rijden, en dan zien we eindelijk een handwijzer en zijn we weer op de grote weg, en ook de Tom Tom doet het nu weer goed.
Na twee uurtje's rijden zijn we dan om kwart voor één weer in Franeker, en drinken er nog maar ééntje op.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten